Retourneren

Retourneren naar Adams Classic Cars:

Hieronder staan de te nemen stappen en voorwaarden voor het retourneren van online bestelde en verstuurde goederen:

 1. Neem altijd eerst contact op via de mail: info@adamscc.nl. U krijgt van ons een PDF-bestand met retourformulier en een retournummer dat u op dit formulier moet aangeven.
 2. Manco’s, foutieve leveringen, of beschadigingen dienen binnen 3 dagen na ontvangst aan ons gemeld worden, daarna is reclamering en/of schademelding niet meer mogelijk! Bij ontvangst van het pakket dient altijd de staat en de inhoud van het pakket direct gecontroleerd te worden en bij vermoeden van schade kan het pakket worden geweigerd, of dit kan worden aangetekend bij de vervoerder die u het pakket overhandigd. Zonder deze melding is geen reclamering mogelijk.
 3. De retourzending moet aantoonbaar verzonden zijn binnen 14 dagen na ontvangst. Voor retourzendingen verzonden na 14 dagen na ontvangst crediteren wij niet meer het volledige bedrag!
 4. Wij accepteren geen retourzendingen van:
  - Special Orders: Op de factuur staat bij het artikel [SO]. Special Orders zijn speciaal voor u geïmporteerd, bewerkt of gemaakt, deze kunnen wij niet retourneren en zijn geen voorraadartikelen.
  - Gemonteerde onderdelen: Als het onderdeel defect is dan graag aangeven wat er niet werkt. Ga het onderdeel niet uit elkaar halen, dan vervalt de  garantie.
  - Elektronische onderdelen: Alle elektronische onderdelen zoals gevers, computers, sensoren, regelaars, modules enz..
  - Lagers en pakkingsets in geopende verpakking.
  - B-Keus en gebruikte artikelen (dit is aangegeven in de artikelomschrijving).
 1. Retourneren in onbeschadigde verpakking! (Als wij opnieuw moeten verpakken wordt maximaal 80% gecrediteerd.) Het geretourneerde product moet “weer verkoopbaar” zijn.

Hoe een retourzending te versturen:

 • Print pagina’s 2 en 3 uit van het Retourformulier pdf bestand en vul deze in. Vermeld ook altijd duidelijk uw adresgegevens op het adres label voor als het pakket onverhoopt retour aan u wordt gestuurd.
 • Doe de ingevulde pagina 2 en een (kopie) factuur in de doos bij het retourpakket.
 • Verpak de retourzending goed in geschikte verpakking zodat het niet kan beschadigen.
 • Frankeer het pakket voldoende. Als de oorzaak van de retournering bij Adams Classic Cars ligt (verkeerd verstuurde onderdelen) dan crediteren wij ook de verzendkosten. Rembourszendingen worden niet geaccepteerd.
 • Plak het ingevulde adres label (pagina 3) op de retourzending. Zendingen zonder dit label op het pakket en zendingen waar geen retournummer op het adreslabel staat vermeld worden niet in behandeling genomen.
 • Vraag bij het retour zenden van de vervoerder (postkantoor etc.) altijd om een verzendbewijs. Bij het zoekraken van het pakket door de vervoerder moet dit bewijs overlegt kunnen worden.

 Uw retour gestuurde goederen wordt binnen maximaal 3 weken behandeld na aflevering bij Adams Classic Cars.

 Creditering bij retournering:

Als u binnen de voorwaarden goederen retour stuurt crediteren wij volgens onderstaande tabel.

Binnen 14 dagen 100%  Het bedrag wordt op uw rekening gestort.
Tussen 14 dagen en1 maand 80%  Het bedrag wordt op uw rekening gestort.
Tussen 1 en 2 maanden 50%  Wordt met een nieuwe order verrekend
Na 2 maanden 0%